Siyaset - Politika Kaynak: Hibya Haber Ajansı 16.03.2024 20:00 Güncelleme: 16.03.2024 11:04

Başkan Çalık, yeni dönem projelerini tanıttı

Beylikdüzü Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık, yeni dönem projelerini 'Beylikdüzü'nün Yeni Geleceği' sloganıyla düzenlenen lansmanla tanıttı.
Başkan Çalık, yeni dönem projelerini tanıttı

Görev süresi boyunca kimseyi ayırmadan hizmet ettiklerini ifade eden Başkan Çalık, “Gururla söz verdiğimizden fazlasını yaptık, 252 projeyi hayata geçirdik. 31 Mart akşamı İstanbul'da kazanacağımız zaferin işaret fişeğini Beylikdüzü’nden atacağız. Beylikdüzü’nde kazanacağız. İstanbul’da kazanacağız. Tüm komşularımız için, 16 milyon İstanbullu için bunu başaracağız. “Pusulamız Beylikdüzü, Tam Yol İleri İstanbul” diye konuştu.

Çalık, “Yıldızlaşan Beylikdüzü” dönemini başlattıklarını ifade ederek, “Yeni Beylikdüzü’nde 3 büyük değişime hazır olun. Bunlardan ilki kaynaklarımızı etkili ve güçlü kullanmak,  ikincisi ürettiğimizi tüketmek, üçüncüsü ise kazanmak ve kazandırmak üzerine olacak.  Tüketim ortaklığı ile aile bütçelerimiz için katma değer sağlayacağız. Bu yeni model Türkiye’ye ve dünyaya ilham olacak. Huzurlu, mutlu ve bereketli bir kent olacağız” sözlerine yer verdi.

Yaşanabilir bir çevre oluşturma konusunda örnek projelere imza attıklarını hatırlatan Başkan Çalık, “Doğaya daha saygılı bir Beylikdüzü olacak. Belediye hizmet araçlarımızı tamamen elektrikli-çevreci araçlardan oluşturacağız. Sıfır atık ve sıfır emisyon hedefiyle yeşil ve döngüsel bir Beylikdüzü’nü hayata geçiriyoruz. Atıklarımızı ekonomik bir değere dönüştüreceğiz” dedi.