İstanbul Kaynak: Hibya Haber Ajansı 29.01.2024 15:00 Güncelleme: 29.01.2024 16:07

Başkan Çalık, yapımı devam eden çalışmaları inceledi

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, ilçede yapımı devam eden projeleri inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Başkan Çalık, yapımı devam eden çalışmaları inceledi

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, ilçede yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi. İlk olarak Barış Mahallesi’nde yapımı devam eden pazar yerinde incelemelerde bulunan Başkan Çalık daha sonra Aziz Sancar Bilim ve Sanat Merkezi’ndeki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Gürpınar Mahallesi’nde yapımı devam eden Beylikdüzü Kent Enstitüsü ile Mehmet Nuri Solmaz Çocuk Bakımevi’ndeki çalışmaları inceleyen Başkan Çalık, Beylikdüzü’ne 10 yeni kreş kazandırdıklarını ifade etti.

“Bu bereketli Anadolu topraklarında binlerce Aziz Sancar yetişsin istiyoruz”

Yakın zamanda açılışı yapılacak olan gözlem evi ve parkın yapımının da devam ettiğini ifade eden Başkan Çalık, “İnşallah burada yakın zamanda bu kentin evlatlarıyla uzayı gözlemleyeceğiz. Aziz Sancar Bilim ve Sanat Merkezi’nde de son rötuşlar yapılıyor, Prof. Dr. Erdal İnönü Fizik Parkı’yla birlikte burayı açacağız. Parkın içerisinde açık hava laboratuvarı bulunacak. Bu bereketli Anadolu topraklarında binlerce Aziz Sancar yetişsin istiyoruz” diye konuştu.