Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 14.06.2024 19:02 Güncelleme: 14.06.2024 15:25

Başkan Çalık: Memleket meselelerine de kayıtsız kalmayın

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Bahçeşehir Üniversitesi tarafından düzenlenen Yerel Yönetimler Akademisi'nde yaptığı konuşmada Beylikdüzü'nde yürütülen ve Türkiye'ye örnek olan çalışmaların süreçlerini anlattı.
Başkan Çalık: Memleket meselelerine de kayıtsız kalmayın

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Bahçeşehir Üniversitesi tarafından düzenlenen Yerel Yönetimler Akademisi 24’e katıldı. Bahçeşehir Üniversitesi’nin Beşiktaş’taki yerleşkesinde düzenlenen konferansta öğrencilere hitap eden Başkan Çalık, Beylikdüzü’nde yürütülen ve Türkiye’ye örnek olan çalışmaların süreçlerini anlattı.

Yeşil alanlardan sosyal projelere, kentsel dönüşüm projelerinden afet hazırlığına kadar çok geniş yelpazede yürütülen çalışmalarla binlerce kişiye umut olduklarının altını çizen Başkan Çalık, gençlere seslenerek “Memleket meselelerine de kayıtsız kalmayın. Yarınlardan da asla geri durmayın, cesaretli olun. Siz cesur olmadığınız, siyaset mekanizmasını düzeltmediğimiz sürece memlekete huzur getirme şansımız yok. Siyaset mekanizmasının gen haritasını mutlaka yeniden yazmak zorundasınız” diye konuştu.