Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 15.07.2024 14:00 Güncelleme: 15.07.2024 14:04

Başkan Büyükkılıç'tan şehitlik ziyareti

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Kayseri Garnizonu, Kartal Şehitliği ile Asri Mezarlık Polis Şehitliği'ni ziyaret etti.
Başkan Büyükkılıç'tan şehitlik ziyareti

Başkan Büyükkılıç, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Kayseri Garnizonu, Kartal Şehitliği ile Asri Mezarlık Polis Şehitliği’ni ziyaret etti.

Şehitliklerdeki programlarda Kuran-ı Kerim tilaveti yapılarak şehitler için dua edilirken, Başkan Büyükkılıç, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu Başkanı Akar ve Vali Çiçek ile il protokolü, daha sonra tek tek şehit mezarlarını ziyaret ederek, karanfil bıraktı.

Şehitleri dualarla andıklarını ifade eden Büyükkılıç, “15Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında Kayseri Garnizonu ve Kartal Şehitliği ile Asri Mezarlık Polis Şehitliği’ni ziyaret ederek, şehitlerimizi dualarla andık.” dedi.

Başkan Büyükkılıç, bağımsızlık ve demokrasi vurgusu yaparak, “Milletimizin bağımsızlığı ve demokrasi uğruna canlarını feda eden kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.” diye konuştu.