Vakıf Katılım web
Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 17.07.2024 11:00 Güncelleme: 17.07.2024 13:06

Başkan Büyükkılıç'tan Erciyes Üniversitesi'ndeki acil servise inceleme

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi'nde yapımı tamamlanmak üzere olan yeni acil servis binası ve polikliniklerin bakım, onarım ve yenileme çalışmaları ile devam eden çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.
Başkan Büyükkılıç'tan Erciyes Üniversitesi'ndeki acil servise inceleme

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, tamamlanmak üzere olan çalışmaları yerinde inceledi.  Hastalarla ilgilenen ve geçmiş olsun temennilerini ileten Başkan Büyükkılıç, yüklenici firma yetkililerinden, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler de aldı.

Uyum içerisinde hizmetlerin hayata geçirildiğini vurgulayan Başkan Büyükkılıç, “Bu şehrimize ait olan her alanda imkanlarımız, gücümüz yettiği nispetinde yakışan çalışmalar yapmayı, diyalog ve uyum içerisinde değerlendirme sonrasında hayata geçiriyoruz.” şeklinde konuştu.

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Halil Kafadar ise Başkan Büyükkılıç’a bu hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, “Başhekim poliklinikler girişimiz, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle yenilendi. Sayın başkanımıza bu hizmetlerinden ötürü çok teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.