Kayseri Kaynak: Hibya Haber Ajansı 25.04.2024 15:01 Güncelleme: 25.04.2024 15:30

Başkan Büyükkılıç'a tebrik ziyaretleri sürüyor

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a 31 Mart Yerel Seçimleri'nin ardından tebrik ziyaretleri devam ediyor.
Başkan Büyükkılıç'a tebrik ziyaretleri sürüyor

Başkan Büyükkılıç'a Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Dursun Büyükbaş, Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Bölükbaşı, ERÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kamil Cihan ve heyeti, Milli Yol Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ali Saraçoğlu ve heyeti, Servisçiler Odası Başkanı Yavuz Ay ve yönetimi, ASKON Başkanı İlker Barlı ve beraberindekiler ile Sarıoğlan Yıldırım Mahallesi Muhtarı Orhan Koçer, İl Müftüsü Yusuf Akkuş ve kentte görev yapan il müdürleri, KİMDER Başkanı Hacı Ali Çakıcı ve heyeti, Büyükkılıç’a ziyarette bulundu.

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak gönül belediyeciliği ve kucaklayıcı hizmet anlayışı çizgisinde gayret gösterdiklerini vurgulayarak, “Nazik ziyaretleri için ziyaretçilerimizin her birine ayrı ayrı teşekkür ederim. El ele, omuz omuza uyum kültürü ve ortak akıl ile hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.