Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 26.07.2024 16:30 Güncelleme: 26.07.2024 13:46

Başkan Büyükkılıç: Talas Mevlana Sosyal Yaşam Merkezi, 2 ay içerisinde bitecek

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Talas ilçesi Mevlana Mahallesi'nde yapımı devam eden Talas Mevlana Sosyal Yaşam Merkezi'nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
Başkan Büyükkılıç: Talas Mevlana Sosyal Yaşam Merkezi, 2 ay içerisinde bitecek

Başkan Büyükkılıç, Mevlana Mahallesi’nde hayata geçirilecek Talas Sosyal Yaşam Merkezi’nin inşa çalışmalarını yerinde inceledi.

İnşaat alanlarını yakından inceleyen ve personele çalışmalarında kolaylıklar dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, burada yaptığı açıklamada, “Talas’ımıza yakın zamanda kazandıracağımız çok önemli bir sosyal tesisimizin şuanda içerisinde bulunuyoruz.” dedi.

İnşaatının yüzde 90’ların üzerinde tamamlandığını belirten Başkan Büyükkılıç, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Yüklenicimizin ifadesine göre maksimum iki ay içerisinde inşallah tamamı bitecek ve Talaslı hemşehrilerimizin hizmetine sunulacak. Burada iki tane hanımefendi ve beyefendiler için yüzme havuzu, fitness merkezi, Talas’ımızın eğitim merkezi ve üniversiteler bölgesi olmasından kaynaklı kütüphanemiz ve ayrıca bu bölge insanlarına hitap edecek ticari alanlarıyla adeta her amacı karşılayacak olan önemli bir tesisimizi hayata geçirmiş oluyoruz. 3 bin 200 metrekarelik bir inşaat alanını içeriyor.”