Güncel - Yaşam Kaynak: Hibya Haber Ajansı 22.08.2024 13:00 Güncelleme: 19.08.2024 12:40

Başkan Büyükkılıç: Şehrin ticaret rehberi mobilde büyüyor

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, akıllı şehircilik alanındaki proje ve hizmetleri ile öncü olmaya devam ettiklerini belirterek, "Şehrin ticaret rehberi mobilde büyüyor." dedi.
Başkan Büyükkılıç: Şehrin ticaret rehberi mobilde büyüyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Akıllı Şehircilik ve Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından vatandaşın her hangi bir odaya ve resmi belgeye sahip hizmet veren firmaların kişileri bulabilmesi ve mağdur olmaması için Özel Hizmetler ve Ustalar modülü geliştirildi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Akıllı Şehir projelerimiz ile şehrimize çok büyük kazanımlar sağlıyoruz. Şehrin ticaret rehberi mobilde büyüyor. Bu hizmetimizle, vatandaşın güvenli, kolay ve hızlı bir şekilde aradığı hizmete ulaşmasını sağladık. Ayrıca firmalar içinde kolay bir şekilde müşterilerinin kendilerine ulaşmalarını sağladık” dedi.

Öte yandan Akıllı Şehir Kayseri mobil uygulamasının yoğun ilgi gördüğünü de kaydeden Büyükkılıç, “Büyükşehir belediyesinin kurumsal mobil uygulaması Akıllı Şehir Kayseri büyük bir ilgiyle kullanılıyor. Vatandaşlar, cep telefonlarından Büyükşehir Belediyesi’nin mobil uygulamasını indirerek ulaşımdan kent bilgi sistemine, mobil haritadan kültür sanat etkinliklerine kadar pek çok alanda sunulan kolaylıklardan faydalanabiliyorlar” diye konuştu.