Siyaset - Politika Kaynak: Hibya Haber Ajansı 16.03.2024 15:00 Güncelleme: 16.03.2024 15:26

Başkan Büyükkılıç, ramazan etkinliklerine katıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, büyükşehir belediyesi tarafından ramazan ayına özel olarak düzenlenen etkinliklere katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.
Başkan Büyükkılıç, ramazan etkinliklerine katıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç etkinlikte, 1 milyon 260 bin metrekare alana sahip Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nin Kayseri’ye yakıştığını belirterek,  “Ramazan ayımızda etkinliklerle, yavrularımızın hoş anlar geçirmesi, sizlerin bu geceyi yad etme, eğlenme anlayışıyla huzur içerisinde daha nice Ramazan ayına erişmenizi temenni ediyorum” dedi.

Daha  sonra etkinlik alanındaki stantlardan alışveriş yapan Başkan Büyükkılıç, vatandaşlara çeşitli ikramlarda da bulundu.

Büyükşehir’in ramazan etkinlikleri devam edecek

12 Mart’ta başlayan ve her akşam farklı bir içerikle Kayserililere keyifli bir Ramazan akşamı sunan etkinlikler çerçevesinde 16 Mart Cumartesi günü Namık Bilgin ile Türk Halk Müziği, 17 Mart Pazar günü Mehmet Bağdaş ile Türk Sanat Müziği Gecesi, 18 Mart Pazartesi günü Yunus Çoban Tasavvuf ve Ezgi Gecesi düzenlenecek.

Ramazan Etkinlikleri’nde 19 Mart Cuma günü Sanatçı Harun Kayasandık vatandaşlarla buluşacak ve 20 Mart Çarşamba günü ise Kur’an Tilaveti ve Tasavvuf Gecesi programı gerçekleştirilecek.