Türkiye - Gündem Kaynak: Musa ALİOĞLU 15.07.2024 16:00 Güncelleme: 15.07.2024 12:51

Başkan Büyükkılıç, Matematik Kampı Töreni'ne katıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi KAYMEK tarafından gerçekleştirilen Matematik Kampı Katılım Belgesi Dağıtım Töreni'ne katılarak, öğrencilere katılım belgelerini verdi.
Başkan Büyükkılıç, Matematik Kampı Töreni'ne katıldı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin Talas’taki gençlik merkezinde gerçekleşen KAYMEK Matematik Kampı Katılım Belgesi Dağıtım Töreni’ne, Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra Kayseri Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İsmail Altıntop, Türk Kızılay Kayseri Şubesi Başkanı Cafer Beydilli, Büyükşehir Belediyesi İşletmeler ve İştirakler Daire Başkanı Cenani Ayaydın, Büyükşehir Belediyesi Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) Müdürü Denizhan Burhan Çanakpınar, eğitmenler ve öğrenciler katıldı.

Başkan Büyükkılıç, Matematik Kampı’nda emeği geçen herkesi tebrik edip, teşekkürlerini ileterek, “Bu güzel mekana ruh veren siz kardeşlerimize, böyle bir çalışma yapan KAYMEK’imizin ekibini ben tebrik ediyor, teşekkür ediyorum. KAYMEK 6’ncı üniversite diye hep söylüyoruz. Bu laf olsun diye söylenmiş bir cümle değil. İnşallah onun da ruhuna uygun olarak burayı canlandıran, burayı üniversite haline getiren ekibimizi kutluyorum” diye konuştu.

Konuşmasının sonunda pazartesi günü 15 Temmuz’un 8’inci yıl dönümü olduğuna değinen Başkan Büyükkılıç gençlerin, bayrağına, vatanına, milletine, devletine, dinine sahip çıkan gençler olarak çok daha fazla uyanık olması gerektiğini vurguladı.

Törende söz alan öğrenciler ise Matematik Kampı’nın verimli ve faydalı geçtiğini ifade ederek Başkan Büyükkılıç ve ekibine teşekkürlerini ilettiler.

Tören sonunda Başkan Büyükkılıç, katılım gösteren öğrencilere katılım belgeleri ve hediyelerini takdim etti. Günün anısına toplu fotoğraf çekimi yapıldı.