Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 11.07.2024 15:00 Güncelleme: 11.07.2024 17:01

Başkan Büyükkılıç: Kayseri'mizi ön plana çıkarma yönünde gayretlerimizi sürdüreceğiz

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Akıllı Şehir Buluşmaları kapsamında Büyükşehir Belediyesi'nde bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmaların temsilcileri ile bir araya geldi.
Başkan Büyükkılıç: Kayseri'mizi ön plana çıkarma yönünde gayretlerimizi sürdüreceğiz

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, toplantıda yaptığı konuşmada, gerek üniversitelerin, gerek organize sanayi bölgelerinin, gerekse ilçe belediyesi ile vilayetin, kurum ve kuruluşları hem destekleyecek hem de motive edecek, bu alanda koordinasyonu sağlayacak, şehrin tamamını kucaklayacak, altyapısını oluşturacak bir gayret içerisinde olacağını ifade etti.

Başkan Büyükkılıç, bu alanda sürekli yenilikler olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“Bu açıdan ilk çalışma diyebiliriz. İlk size başvurmuş oluyoruz. Tabi ki yeter mi, yetmez. Her an, her saniye bu alanda gelişmeler oluyor. Yenilikler oluşuyor. Biz bu açıdan da kendimizi geliştireceğiz. Daha da fazla gayret göstereceğiz ama asıl sizlerden bir destek beklediğimizi, bu alanda bizi yüreklendirmenizi, bu konuda katkı sağlamanızı, daha fazlasını, yukarıya taşımak açısından, istediğimizi de belirtmek istiyoruz.”

Özellikle yerel dinamikleri hayata geçirme ve onlardan yararlanma bağlamında önemli bir çalışma olduğunu ifade eden Büyükkılıç, ''Kayseri’mizi Smart City mantığı içerisinde akıllı şehir bağlamında ön plana çıkarma yönünde gayretlerimizi sürdüreceğiz.” diye konuştu.