Güncel - Yaşam Kaynak: Hibya Haber Ajansı 06.08.2024 11:00 Güncelleme: 05.08.2024 21:34

Başkan Büyükkılıç: Gece gündüz demeden koşturuyoruz

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Özvatan'da Küpeli Hizmet Platformu tarafından düzenlenen Küpeli Pilav Şenliği'nde ilçe sakinleri ile buluştu.
Başkan Büyükkılıç: Gece gündüz demeden koşturuyoruz

Başkan Büyükkılıç, “Bir ağabeyiniz, bir kardeşiniz olarak, bir Anadolu evladı olarak, sizlere layık olma yolunda Büyükşehir Belediye Başkanı olmanın ötesinde gece demeden, gündüz demeden koşuyor, koşturuyoruz” dedi.

Büyükkılıç, Özvatan'da Küpeli Hizmet Platformu tarafından düzenlenen Küpeli Pilav Şenliği'nde mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Geldiği andan itibaren kendi evine gelmiş gibi hissettiğini söyleyen Büyükkılıç, kendilerini bağrına basan başta Özvatan Belediye Başkanı Halit Demir olmak üzere tüm Özvatanlılara teşekkür ederek, “İyi ki varsınız. Tabi mevsim itibariyle hani diyorlar ya gurbetçi mevsimi. İşte vatanına, devletine sevdalı, bu güzel toprakların kokusunu hissederek, buraya gelen siz kardeşlerimizin gönlümüzde yeri inanın çok ayrı” dedi.

Başkan Büyükkılıç, gurbetçi vatandaşlara minnettar olduklarını kaydettiği konuşmasında, “İnanın gurbete gittiğimizde adeta bizleri bağrınıza basıyorsunuz. Adeta bizi orada yere göğe sığdırmıyorsunuz. Bunun farkındayız. Her şeyden önce Türk’ün misafirperverliğinin en güzel örneklerini bize yaşatıyorsunuz. Sizlere minnettarız” ifadelerinde bulunarak geçmişten bugüne Küpeli ile irtibatlarının olduğunu sözlerine ekledi.

Başkan Büyükkılıç’a, pilav şenliğinde Özvatan Belediye Başkanı Halit Demir, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, AK Parti, MHP ilçe başkanları ile mahalle muhtarları da eşlik etti.