Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 30.07.2024 13:00 Güncelleme: 30.07.2024 14:28

Başkan Büyükkılıç: Biz şehrimizi en güzel şekliyle temsil etmek için varız

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Oda Borsa Ortak Meclis Toplantısı ve Kayseri'nin Yıldızları Ödül Töreni'ne katılarak konuşma yaptı.
Başkan Büyükkılıç: Biz şehrimizi en güzel şekliyle temsil etmek için varız

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Dünya Odalar Federasyonu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve il protokolü Kayseri Ticaret Odası’nda düzenlenen Kayseri Oda Borsa Ortak Meclis Toplantısı ve Kayseri’nin Yıldızları Ödül Töreni’ne katıldı.

Kayseri’yi kadim medeniyetler şehri, yatırımcılar şehri, hayırseverler şehri olarak nitelendiren Başkan Büyükkılıç, toplantıda yaptığı konuşmada, “Kayseri’mizi her alanda geliştirmeye özen gösteriyoruz. Bizim en büyük zenginliğimiz birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz ve dayanışmamızdır, çok şükür bunun bereketini yaşıyoruz. Bize ötekileştirmek değil, kucaklamak yakışır. Biz hizmet için varız. Biz şehrimizi en güzel şekliyle temsil etmek için varız” dedi.

Büyükkılıç, Kayseri’nin ekonomisine katkı sağlayarak 2023 Yılı Kayseri ihracat verilerine göre ödüle layık görülen iş insanlarını ve firmaları tebrik ederek “Yıldızlarımızı tebrik ediyoruz, onlar yatırımdan yatırıma, hizmetten hizmete koşuyor, başarıdan başarıya koşuyorlar. Helalinden kazanıyor, helalinden harcarken, hayırseverlikleri ile anılıyorlar” ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş da konuşmasında İsrail Dışişleri Bakanının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı tehdit eden açıklamasına sert tepki göstererek şunları söyledi:

“İsrail Dışişleri Bakanı hadsiz bir açıklama yapmış, haysiyetsiz bir açıklama gerçekleştirmiş. Mazlumların lideri, onların dertleriyle dertlenen, dünya beşten büyüktür diye ilk defa söyleyen bir lidere, Cumhurbaşkanına hadsizce bir açıklama yapmış. Tüm milleti yüreğinden hançerleyen soykırımcı, katil Netenyahu’nun dışişleri bakanına buradan şiddetle, nefretle lanetlerimi gönderiyorum."