Siyaset - Politika Kaynak: Hibya Haber Ajansı 24.03.2024 13:00 Güncelleme: 24.03.2024 13:26

Başkan Büyükkılıç: Birlik ve beraberlik bizim yegane ilacımız

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Teşkilat İftar Programı'na katıldı.
Başkan Büyükkılıç: Birlik ve beraberlik bizim yegane ilacımız

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı  Memduh Büyükkılıç, program yaptığı konuşmada, Birlik ve beraberlik bizim yegane ilacımız olduğunu beliterek, “Allah ay yıldızlı Türk bayrağımızın altında vatanına, milletine, devletine ve dinine bağlı olarak yaşamayı lütfetsin” dedi.

31 Mart yerel seçimlerini birliğin, beraberliğin, dayanışmanın perçinlendiği bir seçim olarak gördüklerini ifade eden Başkan Büyükkılıç, “Ramazan’ınızı tebrik ediyorum. Kadir Gecesi’ne ve bayrama erişmeye ve 17-0 yaparak çifte bayram lütfetsin diye Mevla’ya dua ediyorum. Çünkü Kayseri’mizin buna ihtiyacı var. Ülkemizin cumhurun başarısına çok daha ihtiyacı var. Bunu sağlayacak olan sizlersiniz. Seçimleri sadece yerel seçimler olarak görmemek lazım. İnşallah birliğin, beraberliğin, dayanışmanın perçinlendiği bir seçim olarak görmek lazım. Bu da çalışmakla olur. Allah’ın izniyle biz çalıştık, çalışıyoruz, çalışacağız” diye konuştu.