Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 29.07.2024 13:00 Güncelleme: 29.07.2024 12:23

Başkan Büyükkılıç: Artık gastronomi dönemi başladı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisine inşa edilen Mutfak Sanatları Merkezi'ndeki çalışmaları inceledi.
Başkan Büyükkılıç: Artık gastronomi dönemi başladı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde tek tek inşa edilmekte olan hizmet birimlerini ziyaret ederek, Mutfak Sanatları Merkezi’ni yerinde inceledi.

Mutfak Sanatları Merkezi’nde çalışmalar bitme aşamasına geldi. Bu kapsamda çalışmaları yerinde inceleyen ve yüklenici firma yetkililerinden bilgiler alan Başkan Büyükkılıç, “Bir hizmet merkezimiz. Şimdiden hayırlı olsun diyoruz. Kayserimize yakıştı.” dedi.

Başkan Büyükkılıç, artık gastronomi döneminim başladığını dile getirerek, "Kayserimize yakışır mutfak sanatları merkezi anlayışı içerisinde hem halkımıza hizmet edecek hem burada atölyeler içerisinde ürünleri rahatlıkla imal edebilecekler. Kendi elleriyle yaptığı yemekleri de yiyebilecekleri ortamları da sunan, restoran hizmetleri de veren, özel hizmetlere de fırsat verecek olan bir anlayış içerisinde 3 bin 600 metrekarelik bir inşaat alanını içeren, dışardaki ortamları ile daha da fazla imkân oluşturacak olan bir hizmet merkezimiz.” dedi.