Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 22.05.2024 16:30 Güncelleme: 22.05.2024 12:32

Başkan Büyükkılıç: Aracımız 2 ayda bin 617 kilometre yol yaptı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Gezici Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği ile vatandaşlara desteğini sürdürüyor.
Başkan Büyükkılıç: Aracımız 2 ayda bin 617 kilometre yol yaptı

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Gezici Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği hizmeti ile vatandaşlara sağlık konusundaki desteğini sürdürüyor.

Bu kapsamda Makina İkmal Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı tarafından ekonomik ömrünü tamamlamış olan otobüsün Gezici Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği’ne dönüştürüldüğü proje ile kırsal mahallelerdeki vatandaşlara ağız ve diş sağlığı hizmeti veriliyor.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, kırsal mahallelerdeki vatandaşlara hizmetlerin ulaşması noktasında yüzlerce kilometre yol kat edildiğini ifade ederek, “Aracımız kırsal mahallelerde Develi’den İncesu’ya, Bünyan’dan Felahiye’ye kadar 2 ayda bin 617 kilometre yol yaptı. Kırsal mahallelerdeki vatandaşlarımıza altyapı, tarım ve hayvancılık destekleri ve sosyal donatılarımızın yanında bir de ağız ve diş sağlığı noktasında hizmet ulaştırma düşüncesi ile yollara düşen otobüsümüz ve içerisindeki fedakar sağlık personelimiz, vatandaşlarımıza tek tek ulaşıyor.” ifadelerinde bulundu.