Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 15.07.2024 20:00 Güncelleme: 15.07.2024 13:08

Başkan Büyükkılıç, AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Hacılar ilçesinde gerçekleştirilen AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldı.
Başkan Büyükkılıç, AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldı

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan İl Danışma Meclisi Toplantısı, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler, eski Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ve diğer partililerin de tebrik mesajının okunması ile devam etti.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise birliğin, beraberliğin, kardeşliğin en güzel örneklerini sergileyen AK Parti teşkilatlarının dinamik bir şekilde yine önüne bakarak, işine bakarak, vatandaşları kucaklayarak yapmış olduğu çalışmalarda, başta kadın kolları ve gençlik kolları olmak üzere tüm teşkilat üyelerine teşekkür etti. Büyükkılıç, ‘İyi ki varsınız diyor, bağrımıza basıyor, sağ olun var olun diyorum” şeklinde konuştu.

Belediyeler olarak israfa fırsat vermeden yatırımdan yatırıma, hizmetten hizmete koştuklarını dile getiren Büyükkılıç, “Belediyeler olarak bizler, hiçbir mazerete sığınmadan sizlerin bizlere olan güvenine layık olma anlayışı içerisinde gerek merkezimizde gerekse taşramızda çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın beklentilerine cevap veriyoruz. İhtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz, daha önce vatandaşlarımızla paylaşmış olduğumuz projeleri de elbette ki hayata geçiriyoruz. Bizler işimize bakıyor, önümüze bakıyor, israfa fırsat vermeden yatırımdan yatırıma, hizmetten hizmete koşuyoruz” dedi.