Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 13.07.2024 18:00 Güncelleme: 13.07.2024 14:58

''Başkan Bozbey Burada'' görüşmeleri sürüyor

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, ''Başkan Bozbey Burada'' projesi kapsamında vatandaşlarla buluşup talep ve önerileri dinlemeye devam ediyor.
''Başkan Bozbey Burada'' görüşmeleri sürüyor

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Bozbey, ilk olarak Besaş Keles Süt Tesisi’ni ziyaret ederek, tesisteki üretim çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Bozbey, tadım yaparak Bursalıların tükettiği ürünlerin kalitesini de test etti.

Seçim döneminde verdiği sözü tutarak Nilüfer Belediye Başkanlığı döneminde olduğu gibi yeni dönemde de ilçelerde vatandaşlarla birebir görüştüklerini söyleyen Başkan Bozbey, sorunları birinci ağızdan dinleyerek hızlı çözüm üretmek istediklerini belirtti.

Projeye 2 hafta önce Büyükorhan’dan başladıklarını, şimdi de Keles ilçesine geldiklerini ifade eden Başkan Bozbey, “Vatandaşın bize ilettiği problemleri yerinde dinleyip, hızlıca aksiyon alıp sorunları çözmek için gayret ediyoruz. Bu proje örnek bir projedir. Bursa’da yeni bir belediyecilik anlayışı ortaya koyup, tüm ülkeye örnek olmaya çalışıyoruz.” dedi.

Gittikleri ilçelerde öncelikle kaymakamları, ardından belediye başkanını ziyaret ettiklerini anlatan Başkan Bozbey, muhtarlarla bir araya geldiklerini, esnaf dernekleri ve çeşitli odalarla görüşmeler yaptıklarını söyledi. 

Başkan Bozbey, dağ yöresi için özel projeler hazırladıklarını ifade ederek, kırsal turizmi önemsediklerini ve sıcak su bölgelerini değerlendirmeyi arzuladıklarını anlattı. Bozbey, bununla birlikte hayvancılığı ve tarımı geliştirmek istediklerini dile getirdi.