Yerel Yönetimler Kaynak: Hibya Haber Ajansı 06.09.2024 10:00 Güncelleme: 06.09.2024 10:03

Başkan Böcek ve Başkan Özçelik Alanya'da tropikal meyve hasadı yaptı

Antalya 3. Uluslararası Gastronomi Festivali kapsamında Alanya'da düzenlenen tropikal meyve hasadını, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik birlikte gerçekleştirdi.
Başkan Böcek ve Başkan Özçelik Alanya'da tropikal meyve hasadı yaptı

Uluslararası FoodFest Antalya Gastronomi Festivali başlıyor. 6-8 Eylül tarihlerinde Antalya Karaalioğlu Parkı’nda Büyükşehir Belediyesi’nce düzenlenen festival kapsamında Alanya’da tropikal meyve hasadı etkinliği yapıldı. Tropikal meyve cenneti Alanya’nın Toslak Mahallesi’ndeki avokado ve mango bahçelerinde gerçekleştirilen etkinliğe, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, Siyasi Parti Temsilcileri, Oda Başkanları, STK Temsilcileri ve gastronomi alanında usta şefler katıldı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek yaptığı açıklamada; “Güzel ilçemiz Alanya'da çok kıymetli Belediye Başkanımızla istişare halinde çalışmalarımızı yaptık ve bugün burada üreticilerimizle beraber avokado ve mango hasadını gerçekleştiriyoruz." dedi.

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik ise şunları söyledi:

“Seçimi kazandıktan sonra hedef olarak Alanya turizminin, tarımının en yüksek seviyelere getirilmesi için çalışacağımı planlamıştım. Bu çerçevede sizin bize vermiş olduğunuz destekle, hedefimizi fazlasıyla ve daha kısa zamanda ulaşacağımıza inanıyorum. Alanya'nın tanıtımına hep beraber katkıda bulunacağız. Emeğiniz, desteğiniz için teşekkür ederim.”