Vakıf Katılım web
Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 20.07.2024 16:00 Güncelleme: 19.07.2024 12:10

Başkan Aras: Önceliğimiz her zaman vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına yanıt vermek

Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Aras, belediyenin önceliklerinin her zaman vatandaşların ihtiyaçlarına yanıt vermek ve onların yaşamlarını kolaylaştırmak olduğunu söyledi.
Başkan Aras: Önceliğimiz her zaman vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına yanıt vermek

Muğla Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı ile hayata geçirdiği ve hizmete sunacağı projeler ile vatandaşların yaşam kalitesi arttırmayı hedefliyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi 13 ilçede vatandaşların ve öğrencilerin ortak kullanım alanlarında ücretsiz kablosuz internet hizmetini yaygınlaştırıyor. Ücretsiz kablosuz internet hizmeti sayesinde, öğrenciler online derslerine kesintisiz devam edebilirken, iş hayatında olan vatandaşlar da internet erişimine kolayca ulaşabilecek

Daire Başkanlığı bünyesinde bulunan Kadın Politikaları Şube Müdürlüğü, kadın politikaları, istihdam politikaları, danışma merkezi, sığınak, hukuki destek dönüştürücü ve güçlendirici politikalar alanında projeler üretecek.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Menteşe, Yatağan, Fethiye ve Bodrum ilçelerinde Tarım Market projesini hayata geçiriyor.

Belediyenin önceliklerinin her zaman vatandaşların ihtiyaçlarına yanıt vermek ve onların yaşamlarını kolaylaştırmak olduğunu belirten Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aras “Halkımızın beklentilerini en iyi şekilde karşılamak için ekip olarak yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Onların mutluluğu ve memnuniyeti bizim büyük motivasyon kaynağımızdır.” dedi.