Türkiye - Gündem Kaynak: Musa ALİOĞLU 15.07.2024 16:00 Güncelleme: 15.07.2024 12:50

Başkan Altay, vatandaşları 15 Temmuz'u anmak için etkinliklere davet etti

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, tüm Konyalıları 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla düzenlenecek etkinliklere katılmaya davet etti.
Başkan Altay, vatandaşları 15 Temmuz'u anmak için etkinliklere davet etti

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Türk tarihine kara bir leke olarak geçen ama aynı zamanda büyük bir direnişin ve birlik ruhunun simgesi haline gelen 15 Temmuz’da bu yıl da Konya’da coşkulu anma ve kutlama etkinlikleri hazırlandığını söyledi.

“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri” kapsamında “Milletin Zaferi” temasıyla düzenlenecek etkinliklerle ilgili bilgi veren Başkan Altay, şu ifadeleri kullandı:

“Etkinliklerin gündüz bölümünde şehrimizdeki üniversitelerimizin de katkısıyla 15 Temmuz gecesini anlatan sergiler düzenlenecek. Ayrıca çeşitli sportif faaliyetlerin yer alacağı etkinliklerin akşam bölümünde ise her yıl olduğu gibi Mevlana Meydanı’nda hemşehrilerimizle buluşacağız. Anma programımız sabah namazına kadar sürecek. Tüm Konyalı hemşehrilerimi şehitlerimizi anmak ve gazilerimizi yad etmek için etkinliklere davet ediyorum.”