Konya Kaynak: Hibya Haber Ajansı 18.01.2024 23:00 Güncelleme: 19.01.2024 10:38

Başkan Altay Konya'da karşılandı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olarak açıklanmasının ardından Konya'da karşılandı.
Başkan Altay Konya'da karşılandı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olarak açıklanmasının ardından Konya’da karşılandı.

Ankara’daki törenin ardından AK Parti Konya İl Başkanlığı önünde düzenlenen programda konuşan AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Başkan Altay’a adaylığının hayırlı olmasını temennisinde bulundu. 

Konya’nın, birlik ve beraberliğin şehri olduğunu vurgulayarak konuşmasını sürdüren Başkan Altay, “15 yıl boyunca bu şehre hizmet etmek nasip oldu. 9 yıl Selçuklu Belediye Başkanlığım döneminde şehrimize önemli hizmetlerde bulunduk. Sonrasında Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleri ve Konya halkının desteğiyle 6 yıldır Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini şerefle ve onurla yürütüyorum. 22 Ocak 2009’da başladığımız bu yolculukta bugün de hayatımın önemli dönüm noktalarından birisini yaşıyorum. İnşallah bu 15 yıllık birikimle bu kadim şehre yine çok önemli hizmetlerde bulunacağız. Hem Konya Büyükşehir Belediye Başkanı olarak hem Dünya Belediyeler Birliği ve Türk Dünyası Belediyeler Birliği Başkanı olarak bu şehrin hizmetinde bulundum.” değerlendirmesini yaptı.