Vakıf Katılım web
Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 18.07.2024 16:01 Güncelleme: 18.07.2024 16:37

Başkan Altay, Çalışan Gençlik Meclisi Genel Kurulu'nda gençlerle buluştu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediyesi Çalışan Gençlik Meclisi'nin İkinci Olağan Genel Kurulu'nda gençlerle buluştu.
Başkan Altay, Çalışan Gençlik Meclisi Genel Kurulu'nda gençlerle buluştu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Taş Bina Kültür Sanat’ta gerçekleştirilen Çalışan Gençlik Meclisi’nin 2. Genel Kurulu’na katılarak gençlerle bir araya geldi.

Başkan Altay, özellikle merkez dışındaki ilçelerde de teşkilatlanmak istediklerini belirterek, “Sayımızın daha da artmasını, etkinliklerimizin çoğalmasını istiyoruz. Özellikle sosyal konularda birlikte daha güzel işler yapmaya gayret ediyoruz.” dedi.

Çalışan Gençlik Meclisi’nin Türkiye’ye örmek bir proje olduğunu ifade eden Başkan Altay, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Konya Modeli Belediyecilik anlayışıyla Türkiye'ye örnek bir belediyecilik yapmak istiyoruz. Bu manada Türkiye'de ortaya çıkarılmış iyi bir örnek olarak inşallah diğer şehirlerde de bunun gelişmesi için adeta bir mum yakmış olduk. Yeni Çalışan Gençlik Meclislerinin oluşmasına vesile olarak tüm Türkiye'de büyük bir başlangıç yapacağız. Konya Büyükşehir Belediyesi olarak Çalışan Gençlik‘in ve sizlerin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz.”

Önceki Dönem Çalışan Gençlik Meclisi Başkanı Veli Vural, aldıkları emaneti 9 yılın üzerinde gururla ve onurla taşıdıklarını dile getirerek, “Şimdi ise genç kardeşlerimize bu bayrağı devretme zamanı. Bu büyük yolda asla desteklerini esirgemeyen, her adımımızı attığımızda biz yanınızdayız diyen, çalışan genç kardeşlerimiz için yükümüze omuz veren, bizlere yol açan çok kıymetli Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum.” açıklamasını yaptı.

Yeni dönemde Çalışan Gençlik Meclisi Başkanlığı görevini devralan Mehmet Kuyucu da bu önemli görevi devralmanın kendisi için hem büyük bir gurur kaynağı olduğunu vurgulayarak, “Hep birlikte ahilik kültürünün ışığında daha güçlü, daha dayanışmacı ve daha başarılı bir çalışan gençlik ailesi olacağız.” dedi.