Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 23.03.2024 15:00 Güncelleme: 23.03.2024 17:49

Başkan Aktaş, MHP ve DATÜB iftarlarına katıldı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa Teşkilatı'nın ve Dünya Ahıska Türkleri Birliği'nin (DATÜB) düzenlediği iftar programlarına katıldı.
Başkan Aktaş, MHP ve DATÜB iftarlarına katıldı

Milliyetçi Hareket Partisi Bursa Teşkilatı’nın düzenlediği iftar programına Başkan Aktaş’ın yanı sıra MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Bursa Milletvekili Efkan Ala, Bursa Milletvekili Refik Özen, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, MHP Bursa İl Başkanı Muhammet Tekin, MHP Bursa İl KAÇEP Başkanı Av. Tuğba Şentürk Yılmaz, ilçe belediye başkanları, STK temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Aktaş, Cumhur İttifakını bir araya getiren iftar programı için MHP Bursa İl Başkanı Muhammet Tekin ve ekibine teşekkür etti.

Cumhur İttifakının Türkiye'nin hedef birliği olduğunu dile getiren Bursa Milletvekili Efkan Ala, “Hedefimiz Türkiye Cumhuriyeti'nin ikinci yüzyılını da Türkiye yüzyılı yapmaktır. Ve dünyanın en gelişmiş, en güçlü 10 ülkesi arasına Türkiye'yi sokmaktır. Türkiye'nin istikrarına, Türkiye'nin güçlenmesine verdiğiniz destek için her birinize teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Aktaş, Dünya Ahıska Türkleri Birliği (DATÜB) iftar programına da katıldı. DATÜB Genel Başkanı Ziyatdin Kassanov’un da katıldığı Dünya Ahıska Türkleri Birliği (DATÜB) iftar programında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Ahıskalı hemşerilerin yaşadıkları sorun ve sıkıntıların giderilmesiyle alakalı desteklerini ve katkılarını sürdüreceklerini ifade etti.