Bülten Kaynak: İlker Fatih KUŞÇU 16.03.2024 09:42

BAŞKAN ADAYI ALTITOK'TAN RAMAZAN AYI MESAJI!

Başkan Adayı Altıtok mesajında şunları söyledi:" Birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı; başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan On Bir Ayın Sultanı Ramazan'a kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
BAŞKAN ADAYI ALTITOK'TAN RAMAZAN AYI MESAJI!

İslam dünyasının büyük bir özlemle beklediği, derin bir manevi iklimi teneffüs edeceğimiz Ramazan ayının gelmesi ile dinimizde ve kültürümüzde büyük bir yere sahip olan “yardımlaşma ve paylaşma” konularındaki hassasiyet daha da artmaktadır. Hiç şüphesiz ki Ramazan ayının manevî atmosferi, yapılan yardımları da bereketlendirmektedir.


Bu mübarek ayda bizlere düşen en büyük görev yardımlaşmanın ve dayanışmanın güzelliğini en güzel şekilde yaşayıp yaşatmaktır. Çünkü bizler “Komşusu açken tok yatan bizden değildir." düsturuyla hareket eden bir dinin mensuplarıyız. Yardımlaşma ve dayanışma kültürünü en güzel yaşatan millet olarak Ramazan ayı boyunca da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gerekli yardımları sağlayarak gönüllerine dokunalım. İhtiyaç sahibi ve yardıma muhtaç vatandaşlarımıza elimizi uzatalım.

Güzelliklerle dolu olan bu rahmet ve mağfiret ayında; kalplerimizden sevgiyi, sofralarımızdan bereketi, evlerimizden huzur ve saadeti eksik etmemesini ve bizleri dostluk, barış ve kardeşlik duygularının hâkim olduğu nice güzel günlere kavuşturmasını, tutacağımız oruçların ve yapacağımız ibadetlerin kabul olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Başta İstanbullu hemşehrilerimiz olmak üzere, ülkemiz ve tüm İslam Âleminin Ramazan Ayını tebrik ediyorum"dedi.