Magazin Kaynak: SEMA SEZEN 08.08.2024 18:02

Bambi Yatak Ünye'ye vefasını Aşkın Dünkü Çocukları filmine desteğiyle gösterecek

Türkiye yatak pazarının öncü markalarından Bambi Yatak, çekimleri Ordu'nun Ünye ilçesinde gerçekleştirilen "Aşkın Dünkü Çocukları" filminin ana sponsoru oldu. Ünye'den temin ettiği manyetik siyah kumdan ürettiği yatağı ile kısa sürede tüketicilerin favorileri arasına giren Bambi Yatak, Ünye'ye olan vefasını "Aşkın Dünkü Çocukları" filmini destekleyerek gösterecek.
Bambi Yatak Ünye'ye vefasını Aşkın Dünkü Çocukları filmine desteğiyle gösterecek
Uykuyu sanata dönüştüren çözümleriyle yatak sektörüne inovasyonun gücünü kazandırırken kültür sanata desteğini de sürdüren Bambi Yatak, başrollerini Hülya Avşar, Uğur Yücel ve Mehmet Özgür’ün paylaştığı, çekimlerine başlanan Aşkın Dünkü Çocukları filminin ana sponsoru oldu. El değmemiş doğal güzellikleri ve tarihi hazineleriyle Karadeniz’de binlerce yıllık bir geçmişi yaşatan Ünye’de geçen trajikomik, sıcak bir aşk ve arkadaşlık hikayesini beyaz perdeye taşıyacak filmin yapımcılığını A. Selim Tuncer, yaratıcı yapımcılığını ise Esra Seyrekbasan üstleniyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Levent Onan oturuyor.

Kültür sanata verdiği desteği taçlandırdı

Filmin ana sponsorluğunu üstlenerek kültür sanata verdikleri önemi de göstermek istediklerine değinen Bambi Yatak Marka Müdürü Cem Baş, “Yaşam döngüsünü sürdürebilmesi için sponsorlukların büyük bir öneme sahip olduğu Türk sinemasına destek olmanın onurunu yaşıyoruz. Filmin hikayesinin Ünye’de geçmesi de sponsorluğumuzda önemli bir etken oldu. En beğenilen ürünlerimizden Magnasand Therapy yatağımızın bu başarısında içerisinde yer alan Ünye’den temin ettiğimiz manyetik siyah kumun büyük bir rolü bulunuyor. Bu sponsorluk, Ünye’ye bir vefa borcumuz da diyebiliriz. Birbirinden kıymetli sanatçılar ve sıcak bir hikayeye sahip filmi izlemek için sabırsızlanıyoruz” dedi. Filmin oyuncu kadrosunda; Derya Baykal, Derya Alabora, Jessica May, Yıldıray Şahinler, Ümit Çırak, Atilla Şendil, Ali Düşenkalkar, Mustafa Kırantepe, Mustafa Şimşek, Goncagül Sunar, Özlem Tokaslan, Meral Çetinkaya, Bilge Şen, Yonca Şahinbaş, Elif İskender, Burak Can, Nehir Gökdemir, Muharrem Yurtseven, Elif Çakman, Alma Terzic, Ömer Toprak Yılmaz gibi değerli oyuncuların yanı sıra hikayenin gerçek karakterleri ve yerel oyuncular da yer alıyor.