Güncel - Yaşam Kaynak: NİLAY KARAKAŞ FİLİZ 15.08.2024 13:00 Güncelleme: 13.08.2024 13:12

BALMEK online satış mağazası açıldı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (BALMEK) çatısı altında üretilen ürünlerin satışa sunulduğu online mağaza hizmete girdi.
BALMEK online satış mağazası açıldı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları'nda (BALMEK), üretilen el emeği ürünlerin daha geniş kitlelere duyurulması amacıyla Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın talimatıyla online satış mağazası oluşturuldu.

Balıkesir’in; yöresel değerlerinin tanıtılması, kültürel motifler taşıyan hediyeliklerin tüketiciyle buluşması amacıyla açılan online mağazaya https://magaza.balmek.com/ adresinden ulaşım sağlanıyor.

BALMEK kurslarının hem bireyler hem de Balıkesir ekonomisi için değerli olduğunu dile getiren Başkan Akın "Halkımızın istek ve ihtiyaçları doğrultusunda hizmetler üretiyoruz. Bu kapsamda Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarımızda eğitim gören kursiyerlerimizin el emeğini değerlendiriyoruz. Atölye çalışmalarıyla ortaya konulan; Balıkesir’imizin kültürel değerlerini taşıyan ürünlerin satışını gerçekleştirmek için online satış mağazamızı hizmete açtık. El emeği ürünlerin online mağazada satışı yapılarak kursiyerlerin de emeklerini kazanca dönüştürmelerinin önünü açtık. Kursiyerlerimiz aile bütçelerine katkı sağlarken ekonomimiz de kalkınacak" dedi.