Güncel - Yaşam Kaynak: Hibya Haber Ajansı 18.08.2024 13:00 Güncelleme: 16.08.2024 13:37

Balıklıgöl Devlet Hastanesi ameliyathanesindeki tadilat tamamlandı

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz, Destek Hizmetleri Başkanı Halil Beyazkendir ile birlikte tadilat ve revizyon çalışmaları biten Balıklıgöl Devlet Hastanesi ameliyathanesini inceledi.
Balıklıgöl Devlet Hastanesi ameliyathanesindeki tadilat tamamlandı

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz, Destek Hizmetleri Başkanı Halil Beyazkendir ile birlikte tadilat ve revizyon çalışmaları biten Balıklıgöl Devlet Hastanesi ameliyathanesini yerinde inceledi.

Solmaz, Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yaşar Şimşek’ten hastanede sunulan sağlık hizmet sunumu, poliklinik, acil hizmetler, görüntüleme hizmetleri, revizyon ve tadilat çalışmaları tamamlanan ameliyathane ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Doç. Dr. Abdullah Solmaz "Çağın gereklerine uygun yeniliklerin yapılması ve deforme olan alanların yenilenmesi, hastalara daha kaliteli hizmet sunabilmek amacıyla Ameliyathane de başlatılan yenileme ve tadilat çalışmaları 15.08.2024 tarihinde bitmiştir. Tadilat ve revizyon çalışmaları tamamlanan ameliyathane hasta kabulüne başlamıştır. Hastanemizde genel cerrahi, çocuk cerrahisi, beyin cerrahisi, ortopedi ve travmatoloji, üroloji, kadın doğum, kalp ve damar cerrahisi, kulak burun boğaz, göz, plastik cerrahisi gibi hemen hemen bütün alanlardan ameliyat yapılmaktadır. 5 ameliyat masası bulunan ameliyathanede cerrahların rahat çalışabileceği bir ortam hazırlanmıştır." açıklamasını yaptı.