Gayrimenkul 08.11.2023 07:00

​BAKYAPI BURSA'DA 2500 KONUTLUK KENTSEL DÖNÜŞÜMÜNE İMZA ATIYOR

Bursa'dan Türkiye'ye açılan bölgenin güvenilir inşaat ve gayrimenkul firması BAKYAPI 2024 yılına birbirinden değerli dev projelerle giriyor.
​BAKYAPI BURSA'DA 2500 KONUTLUK KENTSEL DÖNÜŞÜMÜNE İMZA ATIYOR

• YILDIRAY GÖKKAYA

Bursa’nın kalbinde yer alan Prestij Koru projesiyle tek seferde 59 bloktan oluşan 2500 konut inşa edilecek. Proje ile Türkiye’nin en güzel şehirlerinden Bursa’nın çehresi daha da yenilenecek. Ticari projelerine de ağırlık veren BAKYAPI 2024 yılında, Bursa’nın en büyük mobilya alışveriş merkezi olarak tasarlanan Mobyland’i hayata geçirecek. Ayrıca, Yeni Vişne Ticaret ve Alışveriş Merkezi de yine 2024’ün en iddialı projelerinden olacak. Halen satışları devam eden Bursa’daki Prestij Yeni Hayat,  Prestij Panora ve Balıkesir Prestij Seyirtepe projelerinde kısa süre sonra yaşam başlayacak.

İmza attığı projeleriyle konut ve gayrimenkul alıcılarını kazançlı yatırım sağlayan prestijli yaşam alanları ile buluşturan Türkiye’nin lider inşaat firmalarından BAKYAPI, yeni yatırımlarıyla gayrimenkul ve inşaat sektöründeki yükselişini sürdürüyor. Bursa’dan Türkiye’ye açılan BAKYAPI, dev projeleriyle Türkiye’ye yeni prestijli bölgeler kazandırmaya devam edecek. Bursa’nın en büyük kentsel dönüşüm projesini hayata geçirmeye hazırlanan BAKYAPI tek seferde 2500 konut üretecek.

BAKYAPI Yönetim Kurulu Başkanı ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bakgör Bursa ve çevresinde inşaat ve gayrimenkul sektörüne canlılık kazandıracak yeni projelerini açıklamak üzere basın mensuplarıyla İstanbul Beşiktaş Shangri-La Bosphorus Otel’de bir araya geldi.

BURSA’NIN EN BÜYÜK KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ BAŞLIYOR

BAKYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, şehir merkezinde gerçekleşecek Bursa’nın en büyük kentsel dönüşüm projesinin isminin “PRESTİJ KORU” olarak belirlendiğini açıkladı. Bakgör,  Bursa’nın çehresini modern bir yüze kavuşturacak olan proje ile ilgili şu bilgileri verdi:

“PRESTİJ KORU Projemiz Bursa Osmangazi İlçesi Akpınar Mahallesinde yer alıyor. Bursa’nın en büyük kentsel dönüşüm projesi olacak. Toplam 365.000 metrekare inşaat alanına sahip. 59 bloktan oluşuyor. Projemizi tünel kalıp sistemi ile inşa edeceğiz.  Zemin artı 7 katlı olacak. Açık ve kapalı otopark alanları mevcut.. Her bloğun kendi içerisinde sosyal alanları bulunuyor. Projemizde 3+1 ve 2+1 daire tipleri yer alacak. Proje toplam 2500 Bağımsız bölümden oluşuyor. Projenin öne çıkan en önemli özelliklerinden biri de karbon ayak izini azaltan, milli ekonomiye değer katan, güneş enerji sistemi ile kat maliklerinin ortak alan giderlerini azaltacak şekilde tüm blokların çatılarında kurulması olacak.”

Veysel Bakgör, projeyle kentin yepyeni modern bir görünüme kavuşacağını söyledi:

“PRESTİJ KORU projemizin üzerine titriyoruz. Çünkü bu proje ile ilgili uzun süredir çalışıyoruz. Güzel Bursa’mıza projeyi en iyi haliyle kazandırmak istiyoruz. Bursa’da bugüne kadar yapılan ada bazlı en büyük kentsel dönüşüm projesi. PRESTİJ KORU sadece Osmangazi ilçemizde yer alan Akpınar mahallesine değil tüm kentimize bir canlılık katacak. Yeşil Bursa’nın modern yüzüne önemli bir katkı sağlayacak. 2500 konutlu kentsel dönüşüm projesi Bursa’nın inşaat ve ticari hayatına da destek olacak.”

BURSA VE BALIKESİR’DEKİ ÜÇ PROJEDE YAŞAM BAŞLIYOR

BAKYAPI Yönetim Kurulu Başkanı ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bakgör kısa süre sonra yaşamın başlayacağı ve satışın devam ettiği diğer konut projelerini de duyurdu.

“PRESTİJ YENİ HAYAT projemizde yaşama az kaldı. Projemiz Bursa Osmangazi ilçesi Demirtaş mahallesinde yer alıyor. 54.000 metrekarelik arsa üzerine, toplam 24 adet bloktan oluşuyor. Projede 3+1 ve 2+1 toplamda 1519 adet konut ve 62 adet ticari alan yer alıyor. Yine Demirtaş mahallesinde inşa ettiğimiz PRESTİJ PANORA projemizde de yaşam başlamak üzere. Tamamı 3+1 olup 7 blok 504 daireden oluşmaktadır. Proje tünel kalıp sistemi ve fore kazık uygulamasıyla inşa edildi. Zemin artı 12 katlı. Ayrıca projede 34 adet ticari alan da yer alıyor. Ve BALIKESİR PRESTİJ SEYİRTEPE projemizin de satışı devam ediyor. Karesi ilçesinin en değerli ve güvenli kaya zemin avantajını kullanarak inşa edilen projenin tamamı 336 adet 3+1 ve 7 bloktan oluşmakta. Kusursuz işçiliği, zengin donatıları ve standartlarıyla örnek konut projesi olarak Balıkesir’e değer katacak…”

BAKYAPI 2024’DE TİCARİ PROJELERİYLE DE ADINDAN SÖZ ETTİRECEK

“MOBYLAND BURSA’NIN EN BÜYÜK MOBİLYA AVM’Sİ OLACAK”

Shangri-La Bosphorus Otel’de düzenlenen basın toplantısında BAKYAPI’nın 2024’de hayata geçireceği dev ticari projeleri de açıklayan Veysel Bakgör, “ticari projelerimiz Bursa ilimize yeni bir canlılık kazandıracak” dedi.

“Bursa’nın en büyük mobilya alışveriş merkezi olarak tasarlanan MOBYLAND projemiz Bursa Nilüfer ilçesinde yer alıyor. Bursa’nın ticari hayatına önemli bir canlılık kazandıracak olan MOBYLAND’ın inşaat alanı 175.000 metrekareden oluşuyor. Projede toplam 228 adet mobilya mağazası yer alacak.. Yapı içerisinde tasarlamış olduğumuz araç sirkülasyon yolları sayesinde tüm ticari alanlara kolaylıkla ulaşım sağlanabilecek. Yapıda aynı zamanda restoranların bulunduğu food court katımız ve kapalı alanda zeplinx Eğlence Merkezi de bulunuyor. MOBYLAND’in proje lansman ve satışını 2024’te yapacağız.”

“YENİ VİŞNE TİCARET VE ALIŞVERİŞ MERKEZİ” GELİYOR

BAKYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, Mobyland mobilya alışveriş merkezinin yan sıra yeni bir ticaret ve alışveriş merkezinin daha müjdesini verdi:

“Bursa Yıldırım ilçesinde yapımına başlanan projemiz YENİ VİŞNE TİCARET VE ALIŞVERİŞ MERKEZİ ise, 110.048 metrekare inşaat alanına sahip. Toplamda 41.000 metrekare alanda 301 adet ticari alanımız mevcut. Aynı zamanda projede Yıldırım ilçesinin en büyük 180 odalı uluslararası otel zincirlerinden biri de yer alacak. Yapıda restoranların bulunduğu food court katımız ve açık kullanıma uygun teraslarımız bulunuyor. Yeni Vişne Ticaret ve Alışveriş Merkezi projemizin lansman ve satışını da yine 2024’te gerçekleştireceğiz.”

BAKYAPI SAMANLI LOJİSTİK MERKEZİ DE HİZMETE GİRECEK

Mobyland ve Yeni Ticaret ve Alışveriş Merkezleri’nin yanı sıra lojistik alanında da yatırımlarını sürdürdüklerini açıklayan BAKYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, “Samanlı Lojistik Merkezimiz Yıldırım ilçesinin en büyük lojistik merkezi ve tamamlanmak üzere. 165.000 metrekare arazisi ve 110.000 metrekare kapalı alanıyla Samanlı lojistik merkezi projesi, çok avantajlı lokasyonu ve çevre dostu profesyonel yaklaşımıyla lojistik operasyonların merkezinde örnek gösterilecek bir proje ” dedi.