Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 29.03.2024 16:00 Güncelleme: 29.03.2024 16:09

Bakan Yerlikaya'dan seçim güvenliği toplantısı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Jandarma Genel Komutanı, Emniyet Genel Müdürü, Sahil Güvenlik Komutanı ve bakanlığın birim yöneticileriyle seçim güvenliği ile suç odaklarıyla mücadeleyi içeren güvenlik toplantısı gerçekleştirdiklerini bildirdi.
Bakan Yerlikaya'dan seçim güvenliği toplantısı

İçişleri Bakanı Yerlikaya, toplantının Bakan Yardımcıları, Jandarma Genel Komutanı, Emniyet Genel Müdürü ve Sahil Güvenlik Komutanı ve birim yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştiğini belirtti.

Yerlikaya, toplantıda başta 31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimlerin güvenliği olmak üzere terör, asayiş, uyuşturucu, organize suç örgütleri, tütün ve makaron kaçakçılığı, çevrimiçi dolandırıcılık ve çevrimiçi çocuk istismarı konularının da görüşüldüğü Güvenlik Toplantısını gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Terör örgütleri ve iş birlikçileriyle, organize suç örgütleriyle, zehir tacirleriyle, şehir eşkıyalarıyla ve tüm suç odaklarıyla mücadelenin azim ve kararlılıkla devam edeceğini bildiren Yerlikaya, şu açıklamada bulundu:

''Kahraman güvenlik güçlerimiz, sanal devriyelerimiz yılın 365 günü, yaz kış, gece gündüz demeden görevlerinin başındalar. Hepsine görevlerinde üstün başarılar diliyorum.''