Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 26.03.2024 17:30 Güncelleme: 26.03.2024 13:14

Bakan Yerlikaya: Tüm suç odaklarıyla mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyoruz

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terörle ve onların iş birlikçileriyle, organize suç örgütleriyle, zehir tacirleriyle ve tüm suç odaklarıyla mücadelelerini kararlılıkla sürdürdüklerini ve sürdürmeye devam edeceklerini bildirdi.
Bakan Yerlikaya: Tüm suç odaklarıyla mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyoruz

Bakan Yerlikaya; bakan yardımcıları, jandarma genel komutanı, emniyet genel müdürü, sahil güvenlik komutanı, 81 ilin valileri, il jandarma komutanları, il emniyet müdürleri ve sahil güvenlik komutanlarıyla birlikte video konferans ile toplantı gerçekleştirdiklerini açıkladı.

Toplantıda başta 31 Mart’ta gerçekleşecek olan mahalli seçimlerin güvenliği olmak üzere terör, asayiş, uyuşturucu, organize suç örgütleri ve düzensiz göç konularının ele alındığını belirten Yerlikaya, şunları kaydetti:

“İçişleri ailesi olarak, yerel seçimlerin huzur ve güven ortamında geçmesi, halkımızın iradesinin tam olarak sandığa yansıması için çalışmalarımızı büyük bir hassasiyetle gerçekleştiriyoruz. Terörle ve onların iş birlikçileriyle, organize suç örgütleriyle, zehir tacirleriyle ve tüm suç odaklarıyla mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyoruz, sürdürmeye devam edeceğiz.”