Güncel - Yaşam Kaynak: Hibya Haber Ajansı 04.08.2024 04:00 Güncelleme: 03.08.2024 22:44

Bakan Yerlikaya: Kadına şiddet uygulamaya kalkan her kim olursa affetmeyiz

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Beyoğlu'nda bir eğlence mekanında 3 kadının darp edilmesi olayıyla ilgili 2 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.
Bakan Yerlikaya: Kadına şiddet uygulamaya kalkan her kim olursa affetmeyiz

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Beyoğlu'nun Ömer Avni Mahallesinde bulunan bir eğlence mekanında 3 kadının darp edilmesi olayıyla ilgili açıklama yaptı.

Olayın meydana geldiği eğlence yerinde, kadınların telefonlarını şarj etmek için bekledikleri sırada, işyeri çalışanları tarafından hesap getirilerek işyerinin kapanacağı söylendiği, işyeri çalışanları ile aralarında telefonu şarj edip biraz daha beklemek için kalma yüzünden çıkan tartışma sonrasında olayın meydana geldiği, başka masadan gönderilen herhangi bir şey olmadığının belirtildiği açıklamada, "İncelemelerde; görüntülerde yer alan ve kadım şahısları darp ettiği anlaşılan şahısların M.M.D. ve V.T. oldukları tespit edilmiş, tespiti yapılan şüpheliler 2 Ağustos tarihi saat 21.30 sıralarında yakalanarak gözaltına alınmıştır." denildi.

Açıklamada, yakalanan şüphelilerin kasten yaralama ve cinsel taciz suçlarından adli makamlara sevk edildiği bildirilirken şahıslar hakkında yapılan incelemede çeşitli suçlardan M.M.D.'nin 13, V.T.'nin ise 12 suç kaydı olduğu aktarıldı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Kadına şiddet uygulamaya kalkan her kim olursa affetmeyiz. Eğer buna cüret eden olursa hukuk önünde hesabını verir."