Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 11.06.2024 09:30 Güncelleme: 10.06.2024 12:18

Bakan Tekin: "Yıl Sonu Faaliyet Haftası" ile yaz tatiline girmeye hazırlanıyoruz

Milli Eğitim Bakanı (MEB) Yusuf Tekin, eğitim - öğretim yılının son haftası olan "Yıl Sonu Faaliyet Haftası" ile keyifli ve eğitici bir şekilde yaz tatiline girmeye hazırlandıklarını açıkladı.
Bakan Tekin: "Yıl Sonu Faaliyet Haftası" ile yaz tatiline girmeye hazırlanıyoruz

Milli Eğitim Bakanı (MEB) Yusuf Tekin, 2023-2024 eğitim öğretim yılının son haftasında, tüm kademelerde "Yıl Sonu Faaliyet Haftası" ile keyifli ve eğitici bir şekilde yaz tatiline girmeye hazırlandıklarını duyurdu.

Yıl Sonu Faaliyet Haftası ile öğrencilerin, ders kitaplarının ötesine geçerek farklı alanlarda becerilerini geliştirme, yeni şeyler keşfetme ve eğlenerek öğrenme imkanı bulacaklarını belirten Tekin, "Bu hafta boyunca sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetler başta olmak üzere birçok etkinlik öğrencilerimizi bekliyor olacak" dedi.

Bakan Tekin, öğrencileri faaliyetlere şöyle davet etti:

"Bugün itibariyle başlayacak olan bu özel haftada, tüm öğrencilerimizi aktif katılıma ve coşkuyla bu etkinliklere dahil olmaya davet ediyorum. Öğrencilerimizi yıl boyunca göstermiş olduğu emek ve özveri için tebrik ediyor, eğlenerek öğrenilen bir hafta olmasını diliyorum."