Vakıf Katılım web
Eğitim Kaynak: Hibya Haber Ajansı 14.06.2024 00:00 Güncelleme: 14.06.2024 11:37

Bakan Tekin, Geleneksel Yıl Sonu Maarif Etkinlikleri'ne katıldı

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmenlerden oluşan Maarif Orkestrası ve Halk Dansları Topluluğunca bu yıl ilki düzenlenen "Geleneksel Yıl Sonu Maarif Etkinlikleri" kapsamındaki dinleti ve halk oyunları gösterisine katıldı.
Bakan Tekin, Geleneksel Yıl Sonu Maarif Etkinlikleri'ne katıldı

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Geleneksel Yıl Sonu Maarif Etkinlikleri kapsamında, Maarif Orkestrası ve Maarif Halk Dansları Topluluğu etkinlik düzenledi.

MEB Şura Salonunda düzenlenen etkinlikte konuşan Bakan Tekin, birinci ve ikinci yarıyılın sonunda okullarda düzenlenen etkinlik haftasına ilişkin değerlendirmede bulundu.

Bakan Tekin, "Şu an Türkiye'nin hemen hemen her tarafında, okullarımızda münazaralardan yarışmalara, tiyatro oyunlarından konserlere, dans gösterenleri, halk oyunları gösterileri, akademik paneller ile okullarımız cıvıl cıvıl bir hafta yaşıyor. Okullarımızda öğrenci ve öğretmenlerimiz bu haftayı düzenlenen etkinliklerle kutluyorlar. Bu etkinlik de bu kapsamda planlandı. Ben tekrar emeği geçen herkese, başta, öğretmen arkadaşlarımıza, içtenlikle teşekkür ediyorum. Hepinize iyi seyirler diliyorum" dedi.