Vakıf Katılım web
Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 13.06.2024 16:00 Güncelleme: 13.06.2024 16:09

Bakan Bolat, Türkiye-İspanya İş Forumu'na katıldı

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Türkiye-İspanya İş Forumu'nda yer aldı.
Bakan Bolat, Türkiye-İspanya İş Forumu'na katıldı

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) organizasyonu ile Madrid'de gerçekleştirilen Türkiye-İspanya İş Forumu'na katılarak, Türk ve İspanyol iş insanlarıyla bir araya geldi.

Forumda, iki ülke arasındaki ticari ilişkilerin derinleştirilmesi ve yeni işbirliği alanlarının keşfedilmesi üzerine görüşmeler gerçekleştirdiklerini belirten Bolat, şunları söyledi:

"Ticaret Bakanlığı olarak, Türkiye ve İspanya arasındaki ticari ilişkileri daha da geliştirmek ve sürdürülebilir büyümeyi sağlamak için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Bu forumun, iki ülke arasındaki ekonomik bağları daha da güçlendireceğine ve yeni işbirliği fırsatları ortaya çıkaracağına inancımız tam. Türkiye ve İspanya arasındaki ekonomik ilişkileri daha da güçlendirmek adına, 2023 yılında 19,2 milyar dolara ulaşan ticaret hacmimizi daha da artırmayı hedefliyoruz."