Müzik Kaynak: MAZLUM AYDIN 09.09.2024 10:40

Bahadır Tatlıöz tüyler ürperten marşı yeniden seslendirdi

Usta müzisyen ''Bahadır Tatlıöz'', her dinleyişte milli duygularımızı kabartan "İzmir Marşı"nı taptaze ve enerjik bir düzenleme ile yeniden yorumladı.
Bahadır Tatlıöz tüyler ürperten marşı yeniden seslendirdi

Türk ordusunun Kurtuluş Savaşı sırasında İzmir'e zaferle girişini anlatan ve "İzmir'in Dağlarında Çiçekler Açar" olarak da bilinen bu unutulmaz marş, ''Bahadır Tatlıöz''ün sihirli dokunuşlarıyla adeta yeniden hayat buldu.

 

''İzmir Marşı''nı çağdaş bir dokunuşla yeniden seslendirerek geçmişin görkemini ve ulusal duygularımızı modern bir melodiyle buluşturan başarılı sanatçı; tarihi bir anıyı yaşatmanın ötesinde, dinleyicisine ulusal bir duygu seli yaratacak...

 

''Bahadır Tatlıöz''; 'Atamızın, şehitlerimizin ve bu büyük zaferin genç kuşaklar arasında daha da yaygınlaşmasına küçük bir katkı sağlayabilmek, benim ideallerim adına ölümsüz bir anı olacak' diyerek; 9 Eylül 1922’de İzmir’i düşman işgalinden kurtaran Türk ordusunun kahramanlıklarını onurlandıran bu marşı yeniden yayınlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyor.

 

Klip yönetmenliğini ''Bahadır Tatlıöz''ün üstlendiği ve çekimlerinin İzmir’de gerçekleştiği bu etkileyici proje; halk tarafından da büyük bir sevgiyle karşılandı. Klip çekimlerine halkın gönüllü katılımı ile devam eden başarılı sanatçı ölümsüz bir videoya imza atarak hem tarihimize olan bağlılığımızı pekiştirecek hem de ulusal duygularımızı yeni nesillere taşıyacak...

 

''Bahadır Tatlıöz''ün yeni projesi ''İzmir Marşı'' Sony Music Türkiye etiketiyle tüm dijital müzik platformlarında ve klibi Bahadır Tatlıöz Youtube kanalında yayında!..