Magazin 05.05.2021 04:44

BAHADIR TATLIÖZ İÇİMİZİ YAKTI!

İçinden geçtiğimiz zorlu süreçte üst üste yayınlamış olduğu projelerle müziğin iyileştirici gücünü her dönem dinleyicilerine hissettiren başarılı sanatçı Bahadır Tatlıöz; yeni projesinde Yener Çevik ile bir araya gelerek ''Yan'' şarkısını yayınladı.
BAHADIR TATLIÖZ İÇİMİZİ YAKTI!

Söz, müzik ve düzenlemesi Bahadır Tatlıöz'e ait olan ''Yan''ın rap bölümünde ki sözler ise Yener Çevik ve Bahadır Tatlıöz ortak imzası taşıyor.

Bambaşka bir müzik tarzını ve aranjeyi dinleyicisine sunarak, yenilikçi projeleriyle dikkat çeken Bahadır Tatlıöz, ''Yan'' şarkısında derin bir hikayeyi paylaşarak insanoğlunun farkındalığını kaybetmesine dikkat çekiyor.

KAHRAMANCA VE GERÇEK BİR HİKAYE!

Akla gelmeyecek birliktelik vesilesi ile herkesin tanık olması gereken bir konu ''Yan'' klibinde gözler önüne serildi.

Bir yanda hayatı maddiyatçı popülist zihniyet ile manasızca tüketenler, diğer yanda yokluğa yenilmeden emek verip üretmeye devam edip hiç vazgeçmeyenler konu alındı.

Bahadır Tatlıöz'ün yönetmen koltuğunda olduğu klipte tüm gerçekliği ile 13 yaşındaki Urfalı Azad Kesik'in bir gününe eşlik edeceksiniz.

Urfa'dan İstanbul'a gelip babası ile kağıt toplayan Azad hem geri dönüşüme katkıda bulunuyor hem de okul harçlığını kazanıyor.