Güncel - Yaşam Kaynak: Özlem BABACAN 16.06.2024 12:27

Babalar Günü'ne Vakko L'Atelier İmzası

Vakko L'Atelier'in mutfağında özenle hazırlanan tasarım pastalar, Babalar Günü'nde unutulmaz anlara eşlik ediyor. Vakko Chocolate'ın eşsiz glaze çikolatasının sürpriz aromalarla buluştuğu Vakko L'Atelier Babalar Günü pastası, kutlamalara ayrıcalık katıyor.
Babalar Günü'ne Vakko L'Atelier İmzası

Maceracı ve yetenekleriyle kendine hayran bırakan babalara hitap eden Vakko L’Atelier Babalar Günü pastası, dış dekoru alet çantası görünümlü çikolata ile tasarlanmış dizaynı ile neşeli kutlamalar vadediyor. Kahraman babalara özel olarak hazırlanmış Vakko L’Atelier pastası, sıra dışı görünümü ve özgün lezzetiyle mutluluk kaynağı haline geliyor. 

Üst segment malzeme kalitesine sahip kakao çekirdekleriyle üretilen Vakko Chocolate’ın glaze çikolatası Babalar Günü pastasının dış dekor formunda kullanılırken pastanın iç katmanları ise; karamel ve limon lezzetlerinin bütünleşmesinden ortaya çıkıyor. Her katmanı uyum içinde geçiş sağlayan ve farklı lezzetlerden oluşan Vakko L’Atelier’in Babalar Günü pastası, sürprizler yaratan deneyimi ile babaları mutlu ediyor.