İş Dünyası Kaynak: Hibya Haber Ajansı 10.09.2024 12:00 Güncelleme: 09.09.2024 12:01

Arvento, Bilişim 500 Ödüllerinde iki dalda birden birinci oldu

Türkiye'nin bilişim sektöründeki en prestijli etkinliklerinden biri olan BT Haber Grubu'nun bu yıl 25. kez düzenlediği "Bilişim Sektörünün İlk 500 Şirketi"nin açıklandığı Ödül Töreni büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Türkiye'nin lider araç takip sistemi Arvento, "Yılın Veri Yedekleme ve Depolama Donanımı" ve "Yılın Türkiye Merkezli Üretici IoT ve M2M" kategorilerinde kazandığı birincilik ödülleri ile bir kez daha alanında en başarılı firmalar arasına ismini yazdırdı.
Arvento, Bilişim 500 Ödüllerinde iki dalda birden birinci oldu

Türkiyenin bilişim sektöründeki en prestijli etkinliklerinden biri olan BT Haber Grubu’nun bu yıl 25. kez düzenlediği Bilişim Sektörünün İlk 500 Şirketi”nin açıklandığı Ödül Töreni büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Türkiye’nin lider araç takip sistemi Arvento, “Yılın Veri Yedekleme ve Depolama Donanımı” ve “Yılın Türkiye Merkezli Üretici IoT ve M2M" kategorilerinde kazandığı birincilik ödülleri ile bir kez daha alanında en başarılı firmalar arasına ismini yazdırdı.

Bilişim 500 Ödül Töreni, bu yıl da ülkenin en başarılı şirketlerini, ürünlerini ve projelerini ödüllendirerek sektörün önde gelen isimlerini bir araya getirdi.

19 yıllık başarılı geçmişiyle filo telematiği alanında Türkiyenin pazar lideri dünyanın da önemli oyuncularından biri  olan Arvento, Yılın Türkiye Merkezli Üretici, IoT ve M2M”  kategorisinde kazandığı birincilik ödülü ile geceye damgasını vurdu. Araç takip ve filo yönetim sistemlerinin yanı sıra, nesne ve kişi takip çözümleri, tekne izleme sistemleri ve sektörel IoT çözümleri geliştirip üreten Arvento, üst üstte kazandığı ödüllerle sadece kendi sektöründe değil bilişim alında da başarısını bir kez daha kanıtladı.

Gecede Arvento adına ödülü alan Arvento Genel Müdürü Özer Hıncal “Bilişim 500 Ödülleri, sektörümüz için hem güvenilir bir referans hem de sektörümüzün gelişimine katkı sağlayan önemli bir motivasyon kaynağı. Bilişim 500 Ödülleri’ne sahip çıkmak ve bu başarıyı sürdürülebilir kılmak, hepimizin ortak sorumluluğu. Belki de bu ödülleri, bir sosyal sorumluluk projesi gibi görmeli ve gelecek nesillere daha güçlü bir bilişim sektörü bırakmak adına, hep birlikte sahiplenmeliyiz. Arvento olarak Bilişim 500 Ödül Töreni'nde bu yıl da geleneği bozmadan IoT ve M2M kategorilerinde ödül almanın gururunu yaşıyoruz. Yıllardır Bilişim 500’de üst üste aldığımız ödüller, sunduğumuz hizmetin kalitesini ve güvenilirliğini somut bir şekilde ortaya koyuyor. Arvento olarak üç kıtada 130.000den fazla müşteri ve 1.400.000'den fazla mobil cihaz referansımız ile lojistik, okul ve personel taşımacılığı, soğuk zincir, yolcu taşımacılığı, hızlı tüketim/perakende ve inşaat gibi birçok alanda sunduğumuz sektörel çözümlerimiz ile müşterilerimize zamandan ve yakıttan tasarruf sağlıyor, sürüş güvenliğini artırıyor, filo yönetimlerine kalite ve kolaylık getiriyoruz. Her geçen yıl müşteri deneyimimizi iyileştirecek, insan hayatına dokunan teknolojik çözümlerimizi daha da ileriye taşıyoruz. Bugüne kadar aldığımız ödüller teknolojiye olan tutkumuzun, inovasyon ruhumuzun ve sektördeki yüksek standartlara olan bağlılığımızın bir göstergesidir. Teknolojinin hızla geliştiği bu dönemde, yenilikçi mobilite çözümlerimizle hem yerel hem de uluslararası düzeyde sektörde daha güçlü bir etki yaratmaya devam edeceğiz” dedi.

Daha fazla bilgi için:

www.arvento.com.tr