Teknoloji Kaynak: UĞUR ONUR URHAN 04.08.2024 13:39

Apex Legends: Shockwave'in Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Yepyeni harita E-District, Battle Sense özelliği ve yeni Bot Royale modu ile Apex Legends: Shockwave, tüm oyunculara yepyeni bir heyecan sunmaya hazırlanıyor
Apex Legends: Shockwave'in Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Apex Legends: Shockwave, 6 Ağustos’taki lansman öncesinde yepyeni bir oynanış fragmanı ile bir sonraki sezonu büyük bir enerji ile karşılıyor. 

Apex Legends: Shockwave’de oyuncuları yeni içerikler, malzemeler, silahlar ve aşağıdaki özellikler dahil birçok yenilik bekliyor.

  • Serbest Diriltmeler - Sınırsız Diriltme ile 4. turun sonuna kadar oyunda kalabileceksiniz. Oyuncular ve takımları, bir takım arkadaşı hayatta olduğu sürece diriltme ile her zaman şarj edilip diriltilebilecek.

  • Yeni harita: E-District - Yüksek voltaj, dikey oynanış ve hız kesmeyen aksiyon için tasarlanan en yeni yakın menzilli harita, E-District’i geliyor! 

  • Battle Sense - Oyuncular, görünür Düşman Can Çubukları ve Vurgulamalar ile gücünün yükseldiğini hissedecek. Sadece görüş hattınızı kaybetmemeye dikkat edin.

  • Straight Shot Revival ve Bot Royale - Oyuna sıcak iniş yapan oyuncular Shockwave’in başlamasından itibaren her zaman bir “straight shot” hakkına daha sahip olacak. Ayrıca, yeni Bot Royale modu 6 Ağustos'tan itibaren yayında olacak. Oyuncular tek başına veya hazır bir takımla botları hurdalığa gönderirken, gerçek savaş deneyimini yaşayabilecekler.

  • Yeni Silah Metası: Akimbo - Oyuncular tüm enerjisiyle savaş alanını hareketlendirmek ve ateş gücünü otomatik olarak ikiye katlamak için P2020’leri ve Mozambique’leri ikili olarak kullanabilecekler.