Güncel - Yaşam Kaynak: FEHİM KAYACAN 10.08.2024 16:00 Güncelleme: 08.08.2024 20:08

Ankara Büyükşehir Belediyesinden çocuklara özel Gezici Etkinlik Aracı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, içerisinde çeşitli kültür ve sanat etkinliği bulunan Gezici Etkinlik Aracı'nı çocuklarla buluşturuyor.
Ankara Büyükşehir Belediyesinden çocuklara özel Gezici Etkinlik Aracı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Çocuk Kulüpleri, “Gezici Etkinlik Aracı” ile çeşitli kültür ve sanat etkinliklerini çocukların ayağına götürüyor. Etkinlik aracı 13 Ağustos’ta Kahramankazan, 15 Ağustos’ta Çubuk’ta çocuklar ile birlikte olacak.

Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı; Beypazarı, Ayaş, Haymana, Nallıhan ve Polatlı’dan sonra Mamak Eserkent Lojmanları Parkı içinde depremden etkilenen çocukları atölye çalışmaları, yarışmalar, sahne gösterileri ve bubble show gösterileri ile bir araya getirdi.

Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü olarak çocuk dostu eğitimler ve programlar düzenlediklerini belirten Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığında Sosyolog Begül Demir, “Yaz aylarında çocuk etkinlik aracı ile ilçelerde çocuklara yönelik kültür ve sanat etkinlikleri düzenliyoruz. Beypazarı, Ayaş, Polatlı, Kalecik, Haymana ve Nallıhan’da çocuklarımız için etkinlikler düzenledik. İlerleyen günlerde de Çubuk ve Kahramankazan’da yine çocuklarımıza yönelik kültür sanat etkinlikleri düzenleyeceğiz. Yaz aylarında çocukların nitelikli ve keyifli zamanlar geçirmelerini umut ediyoruz” dedi.