Teknoloji Kaynak: AA 10.09.2024 11:32

Amazon Prime üyelerine özel okula ve şehre dönüş fırsatları

Amazon.com.tr'nin tüm kategorilerde çeşitli ürünlerde indirim sunduğu Prime üyelerine özel "Okula ve Şehre Dönüş Fırsatları" 16 Eylül'e kadar sürecek.
Amazon Prime üyelerine özel okula ve şehre dönüş fırsatları

Şirketten yapılan açıklamaya göre, kampanya boyunca Prime üyeleri, kişisel bakım ve kozmetik kategorisindeki ürünler için de kaçırılmayacak indirimlere erişerek kendilerine özel fırsatlardan faydalanabiliyor.

Amazon Prime üyeleri, bu kampanya ile sadece indirimlerden yararlanmakla kalmıyor, aynı zamanda hızlı ve güvenli teslimat seçeneklerini ücretsiz kullanmanın yanı sıra Prime Video ve Prime Gaming gibi birçok hizmetten de faydalanıyor.

"Okula ve Şehre Dönüş Fırsatları" kampanyası kapsamında, Amazon.com.tr'de Prime üyelerine indirimle sunulan ürünler Oral-B Pro3-3900 şarj edilebilir diş fırçası 2'li set, Philips 3000 serisi tıraş makinesi S3144/00, OGX Biotin ve Kolajen şampuan, Old Spice Captain Stick deodorant 50 ml, Maybelline New York Instant Anti Age Eraser kapatıcı, 03 Fair, 6.8 ml, L'Oréal Paris Excellence Creme saç boyası-10 açık sarı, La Roche-Posay Anthelios Dry Touch Spf 50 faktör güneş koruyucu yüz kremi ve CeraVe nemlendirici bakım kremi olarak listeleniyor.

Amazon'un "Şehre ve Okula Dönüş Fırsatları" kapsamında sunduğu tüm fırsatlara Amazon'un internet sitesinden ulaşılabiliyor.