Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Haber Merkezi 21.08.2024 10:28

Albayrak Beton İsviçreli CSC sertifikalarını düzenlenen törenle teslim aldı

Metrolardan kamu binalarına, alt yapıdan eğitim kurumlarına ve nitelikli gayrimenkul projelerine kadar geniş bir yelpazede hizmet veren Albayrak Beton, başarılarını tescilendiriyor. Son olarak İsviçre'den altın seviyesinde CSC sertifikası almaya hak kazanan şirket, düzenlenen törenle belgelerini teslim aldı.
Albayrak Beton İsviçreli CSC sertifikalarını düzenlenen törenle teslim aldı

Nitelikli alt yapı ve üst yapı binalarında imzası bulunan Albayrak Beton, kaliteli ve başarılı çalışmalarını taçlandırmaya devam ediyor. Metrolardan kamu binalarına, alt yapıdan eğitim kurumlarına ve nitelikli gayrimenkul projelerine kadar geniş bir yelpazede hizmet veren Albayrak Beton, layık görüldüğü uluslararası sertifikaları düzenlenen bir törenle teslim aldı.

Pek çok alanda farklı belgelendirme ve sertifikalara sahip olan Albayrak Beton, son olarak altın seviyesinde CSC sertifikasına layık görülmüştü. Albayrak Beton’un Yenidoğan Hazır Beton Tesisi, Türkiye Hazır Beton Birliği’nin ürün belgelendirme kuruluşu Kalite Güvence Sistemi (KGS)’nin yaptığı denetimler sonucunda ‘altın’ seviyesinde belgelendirilmişti. Belgelerin teslim edildiği tören, Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık’ın da aralarında bulunduğu birlik ve Albayrak Beton temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Sertifikaların takdim edildiği törende kısa bir konuşma yapan Albayrak Beton Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Albayrak, CSC’nin, çimento ve agrega gibi beton bileşenleri için bütün dünyada kabul gören bir ürün olduğunu gösteren bir belgelendirme sistemi olduğuna dikkat çekti. 
Albayrak “Faaliyetimiz, 1984 yılında inşaat malzemeleri satışı ile başladı. 2003 yılında hazır beton üretimine başladık. ‘Geleceği güvenle inşa eder’ sloganını benimsedik ve hem hazır betonda hem de inşaat üretiminde güvenilir marka olma başarısını elde ettik. Şimdi de bu başarımızı, İsviçre merkezli Beton Sürdürebilirlik Konseyi’nin (The Concrete Sustainability Council) CSC sertifikalarıyla tescilledik. Çalışmalarımızı artan bir ivmeyle ve yeni yatırımlarla sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.