Seyahat - Turizm Kaynak: Büşra Bozok AYTEK 29.03.2024 16:49

Alaçatı'nın saklı cenneti Alâ Otel, yeni sezona başlıyor

Alaçatı'nın kalbinde saklı bir cennet sunan Alâ Otel, yeni sezonu bayramla birlikte açıyor. Her biri Endonezya'nın farklı adalarından getirilen el yapımı mobilyalarla döşenmiş 20 odası bulunan Alâ Otel, izole ve unutulmayacak bir tatil yaşamak isteyen misafirlerini bekliyor.
Alaçatı'nın saklı cenneti Alâ Otel, yeni sezona başlıyor

Tarihi ve doğal yapısını koruyan Alaçatı'nın ayrıcalıklı dokusuna mükemmel uyum sağlayan, 2010 yılından bu yana sürdürdüğü butik hizmet anlayışıyla bölge müdavimlerinin en favori mekanı olan Alâ Otel, yeni sezona Ramazan Bayramı'yla birlikte “merhaba” diyor.


Mahrem iç bahçeleri ve avlusuyla sürpriz ve sessiz yaşam alanları sunmak üzere tasarlanan Alâ Otel'de Endonezya'nın farklı adalarından getirilmiş, tamamı doğal, masif el yapımı mobilyaların olduğu, her biri diğerinden farklı dekore edilmiş 20 oda bulunuyor. Kendisine özel alanlar arayan aileler veya arkadaş grupları için mükemmel bir seçenek olan bu eşsiz otel, üst düzey hijyen önlemleriyle de öne çıkıyor.

Akdeniz ve tropik bitki florasının başarıyla sentezlendiği bahçe peyzajı ve huzur dolu detaylarıyla farklılaşan tesis, Alaçatı ruhundan kopmadan izolasyonu tatmak isteyen misafirlerini bekliyor.