Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Büşra Bozok AYTEK 15.07.2024 10:17

Akcoat, 16. Lityum Konferansı'nda Türkiye'yi temsil etti

Geçtiğimiz haftalarda Las Vegas'ta gerçekleşen 16. Lityum Tedarik ve Batarya Konferansı'na Türkiye'den tek şirket olarak Akcoat katıldı.
Akcoat, 16. Lityum Konferansı'nda Türkiye'yi temsil etti

Emaye, seramik, cam, yapışmaz dekoratif kaplamalar ve pigment ürün grubuyla, dünyanın lider kimyasal kaplama malzemeleri üreticisi olan Akcoat, Fastmarkets tarafından Las Vegas’ta düzenlenen 16. Lityum Tedarik ve Batarya Konferansı’na katıldı. Konferansta Akcoat Genel Müdürü Burç Yıldırım ve Tedarik Zinciri Direktörü Öznur İskefiyeli Akcoat'ı temsil ettiler.

Türkiye’nin tek katılımcısı olarak konferansta yer alan Akcoat, değişen lityum trendlerini yakından takip ederek, gelecek lityum stratejilerini belirleme sürecine katkı fırsatı buldu. Konferansta sektörün önde gelen isimleri buluştu; lityum tedarik zinciri, batarya teknolojileri ve sürdürülebilir enerji çözümleri hakkında birbirinden değerli bilgiler paylaşıldı.

“Sektörün geleceğini şekillendirme adımlarını sürdüreceğiz”

Akcoat Genel Müdürü Burç Yıldırım, "Türkiye'de seramik ve emaye ürün gruplarında pazar lideri, globalde ise dünyanın en büyük ikinci emaye kaplama üreticisi olarak, global lityum pazarındaki yenilikleri ve gelişmeleri takip etmek ve bu doğrultuda stratejik adımlar atmak için bu tür etkinliklere katılımımızı sürdüreceğiz. Gelecek dönemde de sektörün öncü isimleriyle iş birliği yaparak, sektörün geleceğini şekillendirmek ve sürdürülebilir enerji çözümler üretmek adına güçlü adımlar atmaya devam edeceğiz" dedi.