Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Haber Merkezi 28.08.2024 07:16

Akasya ve The Walt Disney Company Türkiye'den özel iş birliği

Akasya ve The Walt Disney Company Türkiye iş birliği kapsamında Türkiye'de ilk kez Akasya'da gerçekleştirilecek olan Disney Prensesleri Haftası etkinliği, 30 Ağustos Cuma günü başlayıp, 8 Eylül Pazar gününe kadar devam edecek. Bu özel etkinlik, çocuklar ve ailelerine sihirli bir deneyim sunacak.
Akasya ve The Walt Disney Company Türkiye'den özel iş birliği

The Walt Disney Company Türkiye ve Akiş GYO A.Ş.’nin önemli yatırımlarından Akasya iş birliği kapsamında düzenlenen Prensesler Haftası etkinliği, 30 Ağustos - 8 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek ve Türkiye’de ilk kez Akasya’da düzenlenecek.

Birbirinden özel etkinlikler çocuklar ve ailelerini bekliyor

Bu yıl Disney, dünyanın her yerindeki, her yaştan hayranlarını içlerindeki “Prenses Sihrini” keşfetmeye teşvik etmek amacıyla yeni bir kampanyayı hayata geçiriyor. “Create Your World” kampanyası dahilinde üretilecek birçok içerik ve yaratılacak deneyim alanıyla kız çocuklarının hayal kurmanın ötesine geçerek çok daha büyük başarılar kazanmasına ilham olmak amaçlanıyor. Akasya ise bu yıl kutladığı 10’uncu yılı ile ziyaretçilerine birbirinden özel ve renkli etkinlik imkanları sunuyor. İki güçlü kurumun Prensesler Haftası kapsamındaki iş birlikleri, katılımcılar için renkli anlar yaratmayı amaçlıyor.

Disney hayranları 30 Ağustos Cuma’dan 8 Eylül Pazar’a kadar İstanbul Akasya’da Disney Prensesleri’nin sihirli dünyasını keşfetme fırsatı bulacak. Bu özel etkinlikte, Disney prenseslerinden ilham alınarak hazırlanan interaktif atölyelerin yanı sıra, Disney+ içeriklerinin izlenebileceği ve eğlenceli fotoğraf çekimlerinin yapılabileceği alanlar da yer alacak.

Etkinlikler kapsamında 6 Eylül’de Akasya’nın Açık Hava Sineması’nda Disney’in sevilen filmi Moana gösterimi gerçekleştirilecek. Alışveriş merkezi ziyaretçilerinin katılabileceği bu özel gösterime, Make-A-Wish Türkiye (Bir Dilek Tut Derneği) çocukları, aileleri ve gönüllüleri de davet edilecek.