Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 14.04.2024 00:00 Güncelleme: 14.04.2024 10:56

AK Parti'den ilçelere bayram ziyareti

Afyonkarahisar, 13 Nisan (Hibya) - AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla ilçelerde bayramlaşma programı düzenlendi. İlçe bayramlaşma programına tam kadro katılan AK Parti teşkilatı 17 ilçenin teşkilatlarıyla bir araya gelerek bayramlaştı.
AK Parti'den ilçelere bayram ziyareti

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla ilçelerde bayramlaşma programı düzenlendi. Bayramlaşma programına AK Parti İl Başkanı Hüseyin Menteş, AK Parti Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Dr. Hasan Arslan, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk ve çok sayıda teşkilat mensupları eşlik etti.

“Moralimizi bozmadan dinamik olarak çalışmalarımıza hız vereceğiz”

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Menteş açıklamasında, “Öncelikle Ramazan Bayramı'mızın hepimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Geçtiğimiz yerel seçim sonuçlarımızın ise hayırlar getirsin diyorum. Mutlaka bu sonuçlarda da bir hayır vardır. Bizler teşkilatlar olarak moralimizi bozmayacağız teşkilatlar olarak bu sonuçlardan ders çıkartarak daha dinamik olarak çalışmalarımıza hız vereceğiz." ifadelerine yer verdi.

Bayram programı sonrasında açıklamada bulunan Milletvekili Ali Özkaya şunları dile getirdi:

“Başta Afyonkarahisarlı hemşehrilerimiz olmak üzere tüm İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı mübarek olsun. Allah sağlık ve sıhhatle nice bayramlara eriştirsin. Bu bayram hüzün karları bizim dağımıza yağdı. Hepimiz hüzünlendik. Bizler her zaman seçimlerden galip çıkmaya alışkın bir teşkilatız. Bizler bu yaşadıklarımızın hayra dönmesi için dua edeceğiz."

“Yeniden dirilişin bir başlangıcı olarak daha fazla gayretle çalışacağız

Milletvekili İbrahim Yurdunuseven ise yapmış olduğu açıklamada,"Bizler her zaman söylüyoruz AK Parti 23 yıldır iktidarda olan bir büyük bir partidir. Teşkilatlarımız son seçimlerdeki sonuçların motivasyonumuzu bozmasına izin vermeden, moralimizi bozmadan yeniden dirilişin bir başlangıcı olarak görerek daha fazla gayretle çalışmalıyız. Bizler de milletvekilleri olarak bugün olduğu gibi her zaman teşkilatlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde olmaya devam edeceğiz. Bizler bugün itibariyle yeniden dirilişe hep birlikte başlıyoruz. Hep birlikte nice güzel bayramlara kavuşmak dileğiyle. Hayırlı bayramlar diliyorum” dedi.