Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 15.07.2024 17:00 Güncelleme: 15.07.2024 12:03

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Yurdunuseven'den 15 Temmuz mesajı

Afyonkarahisar, 14 Temmuz (Hibya) -AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Avukat İbrahim Yurdunuseven, 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü dolayısıyla bir açıklama yaptı.
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Yurdunuseven'den 15 Temmuz mesajı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Yurdunuseven, 15 Temmuz’un tarihte kara bir leke olarak bulunan darbelerin son bulup, bir milletin eşi benzeri görülmemiş bir şekilde kenetlendiği gün olduğunu vurguladı. 

Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Türk milletinin 15 Temmuz 2016’da yıkılmaz bir çelik ruhla hainlere fırsat vermeyerek ülkenin bölünmez bütünlüğünün tesis edildiğini kaydetti.

Devleti ele geçireceğini sananlara 8 yıl önce net bir mesaj verildiğini kaydeden Yurdunuseven, “Darbeyle, terörle, şiddetle ülkesine boyun eğdirebileceğini, devletini ele geçirebileceği planları yapanlara yüce tük milleti apaçık bir mesaj vermiştir. Bu tür niyetlerle yola çıkanlar, artık bilmelidirler ki, karşılarında 7’den 70’e 80 milyonluk milletiyle bir Türkiye bulacaklardır. Üzerinden 8 yıl geçen o kara geceden sonra ülkemiz gelinen noktada 15 Temmuz sabahı olduğundan çok daha güçlü, kararlı ve dinamik bir yapıya sahiptir. Milletimiz, kendi iradesini hiçe sayan, darbeyle, terörle, şiddetle ülkesine boyun eğdirebileceğini, devletini ele geçirebileceğini sananlara tam 8 yıl önce bugün açık bir mesaj vermiştir. Tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize saygılarımı sunuyorum.” dedi.