Magazin 23.11.2019 00:30

"AİLE HÜKÜMETİ" GELİYOR!

Yapımını RNK Prodüksiyon'un, yapımcılığını Mehmet Yıldırım'ın, başrollerini Alper Saldıran ve Aslıhan Malbora'nın paylaştığı, senaryosunu Seçil Çömlekçi'nin, yönetmenliğini ise Burak Demirdelen'in üstlendiği  "Aile Hükümeti" adlı komedi filminin çekimleri başladı.

Çekimleri geçtiğimiz hafta Çanakkale Asos’ta başlayan Aile Hükümeti, Anadolu bölgesinde gerçekleşen akraba evliliklerini mizah yüklü bir dille ele alıyor. Başarılı oyuncu Alper Saldıran’ın canlandırdığı köy öğretmeni Salih’in, Elaldı köyünü akraba evliliklerinden kurtarmak için verdiği mücadeleyi konu alan film seyircisini kahkaha dolu bir yolculuğa çıkarmaya hazırlanıyor.

Komedinin sevilen isimlerini bir araya getiren filmde; Alper Saldıran, Aslıhan Malbora, Nail Kırmızıgül, Mehmet Yıldırım, Rıza Akın, Lale Başar, Gülhan Tekin, Gürsu Gür, Metin Yıldız, Deniz Özerman, Ali Rıza Tanyeli ve Kıvanç Baran Arslan rol alıyor.

Filmin kısaca konusu ise şöyle; Akraba evlilikleri, çift eşli birliktelikleri, çocuk sayısını tam bilmeyen ana babalarıyla kendine has bir aile düzeni vardır Elaldı Köyü’nün. Ta ki köylerine atanan Salih Öğretmen’in iki yıl boyunca Aile Bakanlığına yazdığı dilekçelere cevap gelene kadar.

Bakanlık aile hayatını düzenlemek için bir proje hazırlar ve pilot bölge olarak da Elaldı köyünü belirler. Ancak projenin maddeleri tüm köyü birbirine düşürmekle kalmaz eğlenceli bir karmaşanın başlamasına da sebep olur.