Yerel Yönetimler Kaynak: Hibya Haber Ajansı 15.09.2024 13:00 Güncelleme: 14.09.2024 23:08

3. Bursa Uluslararası Gastronomi Festivali'nde Oğuzhan Koç sahne aldı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Bursa Uluslararası Gastronomi Festivali'nin ilk günü, yarışmalardan söyleşilere, rekor denemesinden gösterilere kadar birbirinden keyifli programların ardından Bursalı sanatçı Oğuzhan Koç'un konseriyle sona erdi.
3. Bursa Uluslararası Gastronomi Festivali'nde Oğuzhan Koç sahne aldı

Çölyak ile Yaşam Derneği’nin katkılarıyla düzenlenen ‘Glutensiz Süt Helvası Tadım yarışması’nda renkli görüntüler yaşandı. Yarışma sonunda katılımcılara günün anısına hediye verildi.

‘Gastro Söyleşi ve Tadım’ bölümünde ise Şef Dr. Esat Özata moderatörlüğünde Prof. Dr. Fügen Durlu Özkaya ve Prof. Dr. Mücahit Taha Özkaya ‘Sağlıklı yaşamın iksiri zeytinyağı’ konusunda dinleyicilere bilgiler verdi.

3.Bursa Uluslararası Gastronomi Festivali’nin ilk günü ise Bursalı sanatçı Oğuzhan Koç’un konseriyle sona erdi. Merinos Parkı’nı dolduran binlerce hayranı için sevilen şarkılarını seslendiren Oğuzhan Koç, Bursa’da bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi. Konseri eşi Seden Bozbey ile birlikte izleyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, gece sonunda Oğuzhan Koç’a günün anısına Bursa bıçağı, çini tablo ve çiçek takdim etti.